« Terug naar overzicht

Ontdek de nieuwe website van Cerentia

CerentiaCerentia 22 May, 2020

Cerentia is trots om onze nieuwe en verbeterde website online te zetten. Een fris nieuw ontwerp met een focus op gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit. Bezoek onze website op de computer, tablet of mobiele telefoon.

Een nieuw ontwerp

Met een rustige layout, makkelijke navigatie en een modern uiterlijk willen we dat bezoekers van onze website snel en makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Vergeleken met het oude ontwerp hebben we voor de leesbaarheid de lettergrootte vergroot, iconen gebruikt en meer afbeeldingen geplaatst, zodat er meer duidelijkheid heerst.

 

We wilden graag een moderne website, welke representatief was aan Cerentia. Het moest een snelle, lichte website zijn welke we aan ons eigen CMS kunnen koppelen.

- Alexander Moraal

 

Ons huisstijl en onze website zijn allemaal in-house ontworpen en ontwikkeld. Graag ontwikkelen we met moderne, maar vooral gevestigde en bekende technologieën om zo de stabiliteit en de toekomst van onze software te garanderen.

Ons eigen content managementsysteem

Omdat we graag een zo licht mogelijke website willen hebben, is alles from scratch gemaakt. Met Bootstrap voor de schaalbaarheid kan de website geschaald worden. Binnen Cerentia maken we gebruik van ons in-house ontwikkelde CMS. Hiermee kunnen we makkelijk onze blog- en nieuws berichten beheren, zonder dat er een CMS overheen moet met functionaliteiten die we niet gebruiken.