Beheer en Support

Uw onderneming is afhankelijk van ICT, of het een pakket is wat u afneemt of een computer is wat u heeft. De continuïteit van deze middelen wilt u graag waarborgen. Daarom is het ook erg vervelend als u bijvoobeeld niet meer kunt mailen, de harde schijf van uw computer vol zit, of dat deze traag wordt. U wilt graag een aanspreekpunt voor deze problemen.

Werkplekbeheer

De werking van uw werkplekken (computers, o.i.d.) wilt u graag waarborgen en problemen hiermee wilt u graag laten verhelpen. Hiervoor bieden wij werkplekbeheer aan. Als er vermoedens zijn dat uw systemen niet goed functioneren dan kunnen wij hier naar kijken om vervolgens een diagnose vast te stellen. Hier uit zal een advies komen welke wij zullen uitvoeren om uw systemen weer te laten functioneren.

Hardware

Mochten er hardware problemen ontstaan en beheren wij uw systemen? Dan bieden wij hier op uiteraard hardwareondersteuning op aan. Na een diagnose wordt er vastgesteld wat het defect is. Op basis hiervan zullen wij de hardware vervangen.

Ondersteuning

Als u beheer van ons afneemt, zijn wij natuurlijk ook uw contactpunt voor probelemen conform onze afspraken. Hiervoor stellen wij verschillende kanalen voor u beschikbaar. U kunt contact op nemen via de support portal, de mail en telefoon. Bekijk cerentia.nl/support.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming.

Neem contact op