Webdiensten

Websites zijn onmisbaar. Tegenwoordig hoort een bedrijf een website te hebben, ook als u online verder geen zaken doet is het toch raadzaam een website te hebben. Hiermee straal je vertrouwen uit naar je klanten. Jongere doelgroepen doen soms niet eens zaken met bedrijven die geen website of online aanwezigheid hebben.

Website

Een website is uw online visitekaartje. Het is belangrijk dat deze representatief is. Bij Cerentia betrekken we u nauw in het ontwikkelproces van uw website. Ons ontwikkelproces bestaat uit 5 fases; plannen, concept, ontwerp ontwikkelen en opleveren. De laatste fase is optioneel, hiermee kiest u om de website door ons te laten onderhouden en hosten.

Service

Omdat elke website uniek is en gebonden aan de bedrijfssituatie bieden wij geen pakketten aan. Op basis van uw omschrijving kunnen we een prijs bepalen. Cerentia biedt een hosting en ondersteuningsservice optioneel aan. Hierdoor hoeft u zelf niks te regelen voor uw website, en nemen wij deze zorgen over. Uiteraard krijgt u de beschikking over al uw data en systemen. Denk hierbij aan het account van uw domeinnaam, of uw DNS.

Ecommerce Website

Voor ecommerce websites vallen de prijzen niet snel in pakketten samen te vatten, neem hiervoor contact met ons op en we bespreken de opties.

Bij onze webdiensten zit onze Search Engine Optimization dienst standaard inbegrepen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming.

Neem contact op